O nama

Od samog početka, naša vizija je da postanemo proizvođač kvalitetnih proizvoda iz oblasti opreme pod pritiskom, koji može da konkuriše svim domaćim i stranim proizvođačima iz te oblasti. Vizija nije ograničena samo na proizvodnju novih proizvoda nego i na stručne i kvalitetne remonte opreme pod pritiskom koja je već u radu.

Naša misija

Naša misija je  da u radu učestvuju zadovoljni i motivisani radnici; da zadovoljavamo zahteve kupaca u pogledu kvaliteta i rokova isporuke maksimalno prema našim mogućnostima; da smo uvek spremni
da pomognemo svojim partnerima u slučaju iznenadnih i nepredviđenih problema u radu!

Da stalno pratimo nova dostignuća u nauci i tehnici i primenjujemo ih u svom radu, da ih razmenjujemo sa svojim partnerima i da sve radnike obučavamo u skladu sa zahtevima koja donose ova dostignuća; da naše poslovanje bude u skladu sa pravilima ponašanja celokupne društvene zajednice u kojoj se nalazimo i radimo.

Ukratko o nama

Kolos je nastao krajem 1994. godine, kada je inž. Milorad Tomić iz Temerina odlučio da se aktivno uključi u svet termoenergetike i procesne tehnike čije je zahteve i specifičnosti dobro upoznao u svom dotadašnjem radu. Od osnivanja pa do sada, KOLOS je postao pouzdan i proveren partner za sve koji se bave termoenergetikom i procesnom tehnikom.